Excursie Duitsland 2019

Stichting Vox Humana organiseert ieder jaar compleet verzorgde excursies met aantrekkelijke programma’s op interessante locaties. Dit jaar gaat de buitenlandexcursie naar Duitsland. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni worden diverse plaatsen en orgels in het Moezel-gebied bezocht, met als hoofddoel de monumentale stad Trier en de fraaie Abdij van Himmerod.

Twee recent gebouwde symfonische orgels staan op het programma. Het gaat dan om het Eule-orgel in de Konstantinbasilika in Trier en het Mayer-orgel in de Sankt Kastor te Koblenz. Daarnaast worden de Klais-orgels in Altenberg en Himmerod gepresenteerd.

De Duitse toporganisten Andreas Meisner, Martin Bambauer en Wolfgang Seifen verlenen hun medewerking aan exclusieve concerten voor de deelnemers van deze excursie.

De te bezoeken locaties zijn:

• Dom Altenberg
  • Konstantinbasilika Trier
  • Abtei Himmerod
  • Sankt Kastor Koblenz

De excursie is compleet verzorgd met:

• busreis
  • koffietafel, diner en hotelovernachting op vrijdag
  • ontbijt, koffie en lunch op zaterdag
  • toegang tot de kerken en concerten

De kosten van deze excursie bedragen:

• Donateurs: € 249,00
  • Overige deelnemers: € 279,00
  • Toeslag 1-persoonskamer: € 25,00

U bent donateur voor een jaarlijkse bijdrage vanaf € 25,00. Als u donateur wordt en zich inschrijft voor deze excursie heeft u dit al terugverdiend…

Wilt u donateur worden? Meld u dan aan via het formulier op onze donateurspagina.

Voorwaarden

• Op de busreis en hotelovernachting zijn de voorwaarden van ANVR en SGR van toepassing.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor een eventuele reis- en annuleringsverzekering.
  • Na inschrijving via het formulier op deze pagina ontvangt u een bevestigingsmail met uw gegevens en informatie over de betaling van de reissom.
  • Uw inschrijving is pas definitief als u de volledige reissom heeft betaald.
  • Het is niet toegestaan opnamen van de concerten te maken en/of te delen.

Vul het formulier hieronder in om u in te schrijven.

Ik ga akkoord met de voorwaarden zoals beschreven op deze pagina

Ik ben donateur en betaal € 249,-Ik ben geen donateur en betaal € 279,-

Ik wil graag een 1-persoonskamer en betaal € 25,- extra