Het is even stil geweest vanuit Vox. Wij hebben u gemist en u ons. Nu de maatregelen rondom corona zijn afgeschaald, kunnen we de blik weer voorwaarts richten. We zien ernaar uit u weer live te ontmoeten! We hebben voor 2022 een interessant programma in elkaar gezet dat er als volgt uitziet.

  • Zaterdag 28 mei 20:00 uur Hemelvaartsconcert door Evan Bogerd in de Maartenskerk te Zaltbommel 
  • Maandag 6 juni 20:00 uur Pinksterconcert door Peter Eilander in de Domkerk te Utrecht 
  • Donderdag 4 augustus 20:00 Orgelconcert door Elmar Lehnen in de Martinikerk te Doesburg 
  • Zaterdag 10 september van 12:00-18:00 Orgelmarathon in de Laurenskerk te Rotterdam met 6 concerten door 6 verschillende organisten. Vrije toegang! 
  • Dinsdag 27 december 20:00 uur Kerstconcert door Peter Eilander 

We bekijken momenteel nog een aantal opties voor concerten. Houd hiervoor deze website in de gaten. Onze donateurs houden we hierover uiteraard ook op de hoogte.

Excursies 
Zoals u weet, stond voor 2020 een buitenlandexcursie naar Parijs gepland. Door corona hebben we die moeten uitstellen. Vanwege de onzekerheden die bestaan rondom het reizen naar buitenland en de voorbereiding die een dergelijke excursie vergt, hebben we besloten dit jaar geen meerdaagse buitenlandexcursie te organiseren. De tijd daarvoor is eenvoudigweg te kort en de financiële risico’s te groot. Wel hebben we het voornemen om in het najaar weer een dagexcursie te organiseren. Eind 2021 hebben we een onvergetelijke excursie beleefd naar Duitsland. In die lijn denken we ook nu: een trip waar iedereen op eigen gelegenheid naartoe kan reizen. Hoewel we een aantal mogelijkheden verkennen, nodigen we u nadrukkelijk uit uw ideeën bij ons kenbaar te maken.